Despre

“Produs în Ilfov” magazin online și piață digitală pentru producătorii din Ilfov

Ce este platforma “Produs în Ilfov”?

“Produs ȋn Ilfov” este o platformă dezvoltată de către Consiliul Judeţean Ilfov ȋn parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti. Are ca scop facilitarea comerţului ȋntre producătorii locali, indiferent de domeniu: legumicultură, fructe, carmangerie, apicultură şi cetăţenii din judeţul Ilfov sau Bucureşti.

Platforma este pusă gratuit la dispoziția micilor producători locali şi a fost gândită cât mai simplu astfel încât să fie accesibilă tuturor categoriilor de oameni, fie că sunt sau nu familiarizați cu tehnologia. Înscrierea afacerii și listarea produselor este extrem de simplă, fiind destinată tuturor producătorilor.

Cum a apărut “Produs ȋn Ilfov” şi cui se adresează?

Această platformă a apărut din nevoia de a sprijinii producătorii din judeţ pentru ca aceşţia să ȋşi poată comercializa produsele, mai cu seamă ȋn vremea pandemiei de COVID-19, dar şi pe viitor. Astfel, ideea de digitalizare a pieței a trecut de la stadiul de idee, la cel de necesitate.
Totodată, scopul este de a promova fermele, gospodăriile şi produsele sănătoase.

Am vrut să oferim oamenilor care trudesc ȋn ferme, gospodării, grădini sau solarii şansa de a-şi comercializa produsele, de a se face cunoscuţi, de a li se recunoaște brandul/produsul în rândul consumatorilor din regiunea Bucureşti-Ilfov.

Sperăm că platforma ȋşi va dovedi utilitatea pentru că aduce împreună atât producătorii, cât și persoanele interesate să cumpere sau care pur și simplu caută o alternativă la clasicul magazin din cartier.

Ne propunem să reunim producătorii de pe raza judeţului şi să sprijinim producţia locală. Fiecare producător ȋnscris pe această platformă are un profil ce include date de contact, precum şi informaţii despre produsele comercializate.

Cetăţenii pot accesa simplu această platformă şi pot să ȋşi procure produse fie direct, folosind datele de contact ale producătorilor selectaţi, fie prin comenzi online plasate cu ajutorul contului de cumpărător.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *